Munteni.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Munteni - Galati!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Munteni - Galati!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Munteni - Galati!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Munteni - Galati.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Munteni, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Munteni judetul Galati, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Munteni? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Munteni!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Munteni - Galati? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Munteni.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Munteni! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Munteni - Galati si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Munteni - Galati, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre MunteniPagina in care spui si gasesti totul despre Munteni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Frumoasa initiativa

Ma bucur ca am gasit o pagina special dedicata comunei noastre si voi face eforturi ca sa o... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Munteni - Galati!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Munteni - Galati!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Munteni - GalatiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Munteni - Galati

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
MunteniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Munteni

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

zIULJbyCe

I also battle with my right thumb that's less svreee of computer was before I went gluten free. Its mostly a grasping problem. It had been so bad when I reached to get a glass to have a drink, my thumb would forget to maneuver and I'd either knock the glass over or drop it as i picked it down. Nonetheless, I tend to keep yourself hydrated away from a plastic cup because I own a fear of dropping glasses. The thumb thing still happens occasionally, but is now mostly just a trouble with smaller movements, like while i peel open among those single-serve coffee creamer things. I need to decrease and concentrate on my thumb and tell it to advance or grasp. I also sometimes see that when Im typing, that thumb tucks under my hand in a weird way. I started using my left hand for mousing, in the past, as a result of thumb problem, as the thumb would tuck inside a weird way and turn the mouse at a funny angle.

 

xwfrYZpjlVvg

yM2dik gyddulycjaeo

 

raspuns

Initiativa foarte buna,numai calitatea celor care scriu sa fie la fel de buna.Eu sunt din Tecuci.